Hjem > Nyheder > Industri nyheder

Sådan installeres brusehovedet

2021-09-17

Sådan installeres brusehovedet

Først skal du slukke for vandkilden, sætte gummipuden på en sektion af røret, stram røret til tilslutningen af ​​vandrøret, og tilslut derefter brusehovedet til røret. Efter installationen skal du prøve at tænde for brusehovedkontakten. Hvis der ikke er noget problem, er den bare klar til brug.

Sådan vedligeholdes brusehovedet dagligt

1. Når brusemundstykket er i brug, er det nødvendigt at sikre, at temperaturen er under 70 grader. Ellers kan den høje temperatur fremskynde ældningen af ​​brusemundstykket, hvilket også kan forkorte levetiden. Desuden bør placeringen af ​​dyseinstallationen også være baseret på princippet om den elektriske varmekilde, og det er stadig ikke muligt at installere det direkte under Yuba. Afstanden mellem de to skal kontrolleres til omkring 60 cm.

2. Brusehovedet kan siges at bruges som metalslange. Det kan siges, at disse også opretholder en naturlig stræktilstand til enhver tid. Det kan siges, at når du bruger det, skal det rulles på vandhanen. Det skal her bemærkes, at der er samlinger mellem slangen og vandhanen. Dette er ikke for at skabe nogle blindgyder, eller det kan forårsage, at slangen afbrydes, og der kan opstå skader på dette tidspunkt.

3. Når brusehovedet har været brugt i mere end et halvt år, skal i dette tilfælde brusehovedet skilles ad, og det skal samtidig placeres i kummen. Samtidig skal der tilsættes noget spiselig hvid eddike. Hvis overfladen er gennemblødt med indersiden, bør du efter et par dage bruge noget bomuldsklud til at tørre brusehovedets vandudløb af, og derefter skylle det af med denne hvide eddike.

Resumé: Dette er introduktionen til, hvordan man installerer brusehovedet. Installationen kan udføres i henhold til ovenstående metoder. Så er nogle detaljer om installationen også lagt særlig vægt på for at undgå unødvendige problemer.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept