Hjem > Nyheder > Industri nyheder

Tips til vedligeholdelse af brusehoved

2021-10-11

1. Inviter erfarne fagfolk til at udføre konstruktion og installation. Ved installation skal bruseren forsøge ikke at ramme hårde genstande, og efterlad ikke cement, lim osv. på overfladen, for ikke at beskadige overfladebelægningens glans. Vær særlig opmærksom på installationen efter at have fjernet affaldet i rørledningen, ellers vil det medføre, at bruseren bliver blokeret af rørledningsrester, hvilket vil påvirke brugen.
2. Når vandtrykket ikke er mindre end 0,02mPa (dvs. 0,2kgf/kubikcentimeter), kan det efter en tids brug, hvis vandydelsen viser sig at falde, eller endda vandvarmeren er slukket, placeres kl. bruserens vandudløb Skru forsigtigt skærmdækslet af for at fjerne urenheder, og det vil generelt komme sig. Men husk ikke at tvangsskille denbrusehoved. På grund af den komplicerede interne strukturbrusehoved, vil uprofessionel tvangsadskillelse medføre, at brusehovedet ikke er i stand til at gendanne originalen.
3. Brug ikke overdreven kraft, når du tænder eller slukker for bruserhanen og justerer bruserens sprøjtetilstand, bare drej den forsigtigt. Selv den traditionelle vandhane kræver ikke meget indsats. Vær særlig opmærksom på ikke at bruge vandhanens håndtag og bruserbeslaget som et gelænder til at støtte eller bruge.

4. Metalslangen påbrusehovedaf badekarret skal holdes i en naturlig strakt tilstand, og lad det ikke rulles op på vandhanen, når det ikke er i brug. Pas samtidig på ikke at danne en død vinkel ved samlingen mellem slangen og vandhanen, for ikke at knække eller beskadige slangen.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept