Hjem > Nyheder > Industri nyheder

Hvad skal man gøre, hvis brusehovedet har lidt vand

2021-10-14

Detbrusehoveder et nødvendigt badeudstyr til enhver familie. Hvis vandet i brusehovedet er lille, vil vi føle os meget utilpas, når vi tager et bad. Kan ikke engang tage et bad. Så hvad er årsagerne til det lille brusehoved vand?
1. Den første mest almindelige årsag er, at brusehovedet er blokeret. Der vil være et filter i brusehovedet i en periode, som vil akkumulere noget sand eller endda små sten. Over tid vil det tilstoppe brusehovedet og forårsage lille vandudledning. Denne situation er bedre løst, så længe vi skiller den ad. Rengør filteret inde i brusehovedet og skyl det med vand.
2. Den anden situation er lavt vandtryk. Årsagen til det lave vandtryk er nogle gange lækage af postevandsrøret. På nuværende tidspunkt ved vi muligvis ikke, hvor lækagen opstod. Du kan ringe til personalet i vandselskabet og bede dem komme for at tjekke, om vandtrykket er normalt.
3. Den tredje situation er, atbrusehoveder spærret. Fordi vandet nogle steder er relativt basisk, er det let at producere kalk i lang tid og blokere brusehovedet. Vi kan bruge tandstikker eller nåle til at mudre. Brusehovedet vil vende tilbage til en relativt jævn vandtilstand.
4. Hvis brusehovedet har meget kalk, så kan vi også bruge hvid eddike til at hælde det i en plastikpose, og så pakke brusehovedet ind, så den hvide eddike efter en nat vil reagere med alkaliet i bruser. Fjern kalken frabrusehoved. På den måde bliver bruseren uhindret igen.
5. Den femte grund er, at gulvene er relativt høje, eller under spidsbelastningsvandforbrug. Vandtrykket er lille, og vi kan erstatte en tryksatbrusehovedpå dette tidspunkt. Denne form for brusehoved er ikke dyr, og den kan automatisk sætte tryk, når den udskiftes.
6. Den sjette metode kan vi anvende på nogle områder eller etager med relativt lavt vandtryk. Installer boosterpumpe. Gennem tryksætningen i røret vil vandet fra brusehovedet blive større
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept